Itt lájkolhatod a Facebook oldalamat, hogy ne maradj le semmiröl!

2016. január 21., csütörtök

4. Rész

Reszketve álltam a hatalmas faajtó előtt, kezemet óvatosan a kopogtatóra kulcsoltam. Háromszor vettem le, majd tettem vissza, mire elegendő bátorságot gyűjtöttem ahhoz, hogy ténylegesen használjam is. Vártam, s szinte óráknak tűnt, mire egy jóképű, de szemtelenül fiatal férfi nyitott ajtót. Egyik lábamról a másikra álltam, s kabátom ujját szorongattam a markomban, ahogy végig néztem rajta. Nem viselt mást, csupán egy fekete farmernadrágot, izmos felsőteste vonzotta az ember szemét. Semmi gond, nyugodj meg, túléled, jó élmény lesz – mantráztam magamban, majd beléptem. A férfi egy széles folyosóra tessékelt, majd egészen egy pultig kísért. Útközben néhány pillantást vetettem a körülöttem lévő luxusra. Mindenhol a bordó fa dominált, és hatalmas lépcsők vezettek a felső szintre. Olyannak tűnt, mintha a Szürke ötven árnyalatában jártam volna, persze kifejezetten csak a játszószobában. Halkan kuncogtam a gondolatra, s fejembe ötlött, vajon efféle játékokra is kaphatóak az itteni férfiak? Vajon Andy alávetett szeretne lenni, vagy domináns? 
–  Miss Anderson! – Szakította félbe egy vékony, barna hajú nő a gondolatmenetemet. - Igen, én… – néztem fel rá riadtan. – Vagyis igen, én vagyok! 


– Üdvözlöm – mosolygott rám kihívóan. Itt mindenki ilyen istenverte szexis? Tényleg még a nőknek is kötelező kellék? – Mr. Biersack már várja Önt! Kérem, kövesse Jacobot, ő majd megmutatja, merre találja a bárt! 
–  Rendben – suttogtam, mire a férfi a karját nyújtotta, én pedig óvatosan belekapaszkodtam. Szinte égetett a bőröm, ahogy hozzá értem, s éreztem, az arcom lángol.– Ez az első alkalom? – Kérdezte mély, dörmögő hangon. Megtorpantam.
–  Én nem vagyok szűz! – Vágtam rá, mire harsányan felnevetett. 
–  Úgy értettem Miss Anderson, hogy most találkozik-e először Andyvel. 
–  Ó – szégyelltem el magam. – Igen, az első alkalom. 
– Higgye el, nem fogja megbánni. Andy igazán kellemes társaság, a hölgyek nagyon kedvelik. – Mosolygott megnyugtatóan, ám cseppet sem ezt a hatást érte el. A hölgyek? Tehát valóban rengeteg nő megfordul az ágyában. Vajon naponta hány nőt kényeztet? Istenemre mondom, meg akartam fordulni, hogy kisétáljak, elbújjak az autómban és hazáig zokogva vezessek, de akkor megpillantottam. Ott ült a bár túloldalán, egy másik férfival beszélt. Fehér inget és sötét farmert viselt, ég kék szemei ragyogtak még ilyen távolságból is, mosolya pedig tökéletesen hófehér volt.
Éppen olyan, mint álmomban. Ajkaim enyhén szétnyíltak, ahogy egyre közelebb léptem hozzá, s már csak félúton vettem észre, hogy már nem fogom Jacob karját, hanem önszántamból tartok a végzetem felé. 
Megpillantott, végig mért, majd a szemeimbe mélyedt. Elvesztem a végtelen kékjében és megvolt a kapocs. 
–  Molly Anderson – ejtette ki a nevemet telt ajkain át, s az utolsó betűnél egy picit ráharapott a piercingjére.
–  Igen, én vagyok – tűrtem a fülem mögé egy tincset szégyenlősen, mire felállt és egészen közel lépett. 
– Jól tudom, hogy ki vagy – mosolygott bizalom gerjesztően, majd visszatette a tincset, amit az imént dobtam hátra, s a fülemhez hajolt. – Gyönyörű vagy, kérlek, ne légy szégyenlős! - Rendben – bólogattam, s fülig pirultam. A közelsége pironkodó kislánnyá változtatott és rájöttem, fogalmam sem volt róla, milyen egy igazán vonzó, szexi férfi közelében lenni. Az odáig oké, hogy alapvetően nem voltam valami határozott egyéniség, de Andy végképp kikészített. Elérte, hogy felforrjon az egész testem, s ott is nedves legyek, ahol addig elképzelhetetlennek gondoltam.
– Martin, egy pohár édes vörösbort a hölgynek! – Szólt a pultosnak. 
–  Honnan tudtad, hogy ezt szeretem? – Néztem rá meglepetten.
–  Ó, édesem! Többet tudok rólad, mint gondolnád! – Kacsintott rám, s megérintette a mutatóujjával az orrom hegyét. 
–  Igazán kellemes hely – mondtam, miközben egy asztalhoz ültünk. Ő illedelmesen kihúzta a székemet és megvárta, míg helyet foglaltam. Az agyamba fészkelt a gondoltat, hogy vajon a való életben is ennyire tapintatos és kedves lenne, vagy csak azért ilyen, mert fizettem érte? 
–  Kellemesebb, mióta itt vagy! 
– Tudom, hogy szeretnéd, hogy jól érezzem magam – kezdtem, mikor Martin letette elénk a két borospoharat –, de szeretném, ha nem ügyfélként kezelnél. 
– Molly, fizetsz azért, hogy kedves legyek – felelte. Belemélyedtem a szemébe, majd a pohárra néztem, s megfogva azt, felhajtottam a teljes tartalmát. Pár pillanatot vártam a válaszommal. 
–  Azt akarom, hogy olyan légy, mintha nem tettem volna. Azt akarom, hogy önmagad légy – hangom meglepően tekintélyt parancsoló volt. Utólag szerettem volna betudni az alkoholnak, de hiába tagadnám, be kell valljam, életemben először mondtam ki azt, amit igazán szerettem volna. 
–  Szóval azt akarod, hogy önmagam legyek? – Arca komor volt, nem tudtam leolvasni róla semmilyen érzelmet. 
– Pontosan – feleltem.
–  Biztos vagy benne? 
–  Sosem voltam még semmiben ennyire biztos! – Szemében kihívást láttam megcsillanni. Átnyúlt az aprócska asztalon, megfogta a tarkómat és magához húzva erősen megcsókolt. A testem bizseregni kezdett, a borospoharak pedig összekoccantak ahogy eldőltek, s csilingelő hangot hallattak. Túl feszesnek éreztem magamon a ruhát és szerettem volna minél előbb megszabadulni tőle.
 –  Akkor gyere velem – Suttogta, ahogy zihálva elhúzódott tőlem, s kezemet megfogva felfelé vonszolt az egyik hosszú lépcsőn.
Hangos durranással zárult be mögöttünk az ajtó. Ahogy felé fordultam, pár másodpercig csak néztük egymást. Szemében felcsillant a vágy, s szája féloldalas mosolyra húzódott. Időm sem volt reagálni a gesztusra, ajkát már a sajátomon éreztem, majd nagy lendülettel csapódott hátam a falnak. Csókjai követelőzőek voltak, lágy ajkaitól, teljesen elvesztettem a józan eszem. Alsó ajkamat fogsora közé harapta majd aprót húzott rajta, melytől szinte már fájdalmasan nyögtem fel, de miután elengedte, testem megborzongott, ez pedig sokkal inkább kéjt keltett bennem mintsem fájdalmat. Vágyam korbácsolásával türelmem is megcsappant. Sietve téptem le róla hófehér ingét, nem törődve azzal, hogy használható lesz-e még ezután. Nem vágytam másra, csak hogy érinthessem a testét, csókolhassam puha bőrét miközben férfias illatát mélyen az emlékezetembe véssem. Hevességemre halk kacagással válaszolt s ha lehet, még közelebb taszított a falhoz. Újra csókolt, de a kezdeti lendület alább hagyott, már- már lassú, kínzó tempót diktált s ezalatt nyelve bejárta a szám minden pontját. Lassan hátranyúlt cipzáramhoz, majd egy mozdulattal lehúzta azt. Vörös ruhám hanyagul hullott a földre ezzel felfedte a testem. Ott álltam előtte, nem takart már csak a fehérnemű, egyetlen kiegészítőm pedig fekete magassarkúm volt. Lassan ráemeltem a tekintetem, majd huncut mosollyal, a szemkontaktust tartva léptem el mellőle és csípőmet ringatva, kecses mozdulatokkal indultam a hálószoba felé. Félúton, a vállam felett rátekintettem s mosollyal nyugtáztam, hogy minden mozzanatomat kiéhezett tekintettel figyeli. Csábosan biccentettem a fejemmel, hogy kövessen ő pedig megindult felém. 

Fogalmam sincs, honnan jött elő belőlem a bátorság, hogy ilyen kacéran viselkedjek vele. Soha életemben nem voltam ennyire szabad, ennyire nyílt, de ahogy rám nézett, azzal a mindent elsöprő vággyal, teljesen elfelejtettem milyen is vagyok igazán. Nincs múlt, nincs jövő, csak jelen van. Lehet, hogy csak pár óráig, de nem létezett más, csak a közös pillanat. Én pedig úgy érezem végre önmagam vagyok. 

***

–  Mit szeretnél Molly? Áruld el, és megteszem, csak kérned kell! - Súgta fülembe azon a mély, szexi hangján. – Én - dadogtam, és hezitáltam, hogy hogyan mondhatnám ki azt, amire vágyom.–  Csak mond ki, ne félj, én nem foglak kinevetni - biztatott miközben megértően nézett a szemembe.– Azt akarom, hogy tégy azt, amit csak akarsz velem. Bánj velem úgy, ahogy azt jónak látod. Azt szeretném ha nem ügyfélként, hanem szeretőként viselkednél. Erre a pár órára felejtsük el, hogy hol vagyunk és miért. Légy önmagad. - Feleltem őszintén a kérdésére s kifújtam a levegőt, melyet izgalmamban tartottam bent.


–  Reméltem, hogy tényleg ezt akarod! - Jött sietve a válasz, ezzel együtt pedig újra éreztem lassú, gyengéd elmélyült csókját az ajkamon.Komótosan haladt le a nyakamon egészen a mellkasomig. Fekete, elől kapcsos melltartómat páratlan szakértelemmel vette le rólam, majd jobb mellemmel kezdett el játszani. Lassan csókolta, majd bimbómat cirógatta a nyelvével. Enyhén rá harapott. melytől végig szaladt a hátamon a hideg és ha lehet még erősebben éreztem azt a bizsergető érzést odalent. Komótosan csókolta végig a szegycsontomat majd áttért a a bal mellemhez, ahol már bátrabban, erőteljesebben vette kezelésbe nőiességemet. Ajkai beborították az egész testem, csókjai nyomán égett a bőröm. Ahogy haladt lefelé, úgy éreztem nem bírom tovább a jóleső kínzást. Testem követte a mozgását, minden mozdulatának, minden édes csókjának elébe mentem, hátha hamarabb kapom meg az áhított kielégülést, de ő csak mosolyogva kínzott tovább. 


Csiga lassúsággal simított végig a belső combomon, majd lassan csókokkal borította be szemérmemet a textilen keresztül, miközben ujjait a bugyim, vékony pántja alá csúsztatta, majd halk reccsenést hallatva, távolította el a felesleges anyagot, melytől ha lehet, még izgatóbbá vált a helyzet. A kinti fényt, csak a sötétítők takarták, így halvány sziluettje kirajzolódott előttem, ahogy elkezdte megfosztani magát a nadrágjától, majd lassan fölém hajolt és lágyan megcsókolt. 

A kis tasak zörgését hallottam, majd az óvszer hangját, ahogy a helyére illesztette. Egészen lehúzott a matrac széléig, majd az ágy mellett térdelve hatolt belém. Első, lassú mozdulataitól kellemes érzés járta át a testem. Úgy éreztem, mintha világ életemben erre a pillanatra és mintha őrá vártam volna. Mozgás közben végig csókolta a szám, a nyakam, olykor a mellem a kezem pedig bejárta a felső testét, a vállát és a hátát. A kezdeti lassú tempó egyre intenzívebbé, egyre ritmusosabbá vált, s ahogy éreztem a gyönyör kezdeti bizsergését, úgy adtam hangot a kellemes érzésnek. Ő is közel járt már, hallottam a szakadozott levegővételein, éreztem a mozdulatain. 


A gyönyör kapujában jártam ahogy ő is. Ahogy közeledtem a beteljesülés felé, kezeimmel a hátát szorongattam. Először csak a hasamban érzetem ezt a csodálatos bizsergető csodát, majd ahogy teltek a másodpercek ez felkúszott a gerincemen s végül egész testemben megremegve értem el az áhított gyönyört. Mozdulatai lelassultak majd végleg abbahagyta a ténykedést és homlokát az enyémnek támasztotta. Csak csendben, szó nélkül próbáltunk magunkhoz térni, és elegendő oxigénhez jutni. Pár perc elteltével, továbbra is csendben felfeküdtünk az ágyra. Behunytam a szemem míg Andy egy hajtincsemmel játszott. A nyugalom ami megszállt, semmihez sem volt fogható. Épp a semmin gondolkoztam mikor megtörte a csendet.– Molly! - Szólított. Hallottam, de nem akartam hallani. Olyan jóleső volt az érzés, hogy ha csak pár percre is de nem akartam megtörni, így csendben maradtam.– Mi a francot csinálok? - Csengett hangja nyugtalanul. –  Molly, ébredj! - Szólított lágyan, s megsimította az arcomat, melyre kinyitottam a szemem. - Mennem kell, de maradj csak, ameddig szeretnél.– Oh, rendben, persze - ültem fel rögtön a vékony paplant magam elé tartva. Ahogy ültem ott és néztem ahogy öltözik, úgy nehezedett rám, a valóság s a tettek súlya. Tisztában vagyok vele, hogy ez nem helyes, hiába volt átkozottul jó, azt, amire én vágyok, nem lehet pénzen megvenni. 


Odasétált hozzám, majd lágy puszit adott az arcomra és az ajtó felé vette az irányt, hogy távozzon. 

- Jössz még? - Tette fel a kérdést visszafordulva a háló ajtajából.

- Nem tudom. Még nem gondoltam át - feleltem, pedig tudtam, ez volt az első de biztosan nem az utolsó alkalom, hogy így találkoztunk.

Sziasztok!Megint van miért hálálkodnom nektek! Elértük az 1500+ oldalmegjelenítést, a 13 feliratkozót! Köszönöm, hogy ilyen bizalommal és lendülettel álltok a történethez! Imádlak titeket.

Még valakinek meg kell köszönjem a segítséget. Julie V. Scott, imádlak, hogy mindig itt vagy velem, biztatsz és segítettél az elején, hogy ne verjem tovább a fejem az asztalba<3 Köszönöm<3

Drága olvasóim! Kérlek benneteket, hogy írjátok le a véleményeteket erről a részről mert kifejezetten izgulok miatta. Kíváncsi vagyok, mit szóltok hozzá. Én visszaolvasva elpirultam. És ti?


12 megjegyzés:

 1. Hű, hol is kezdjem? Én amúgy is híve vagyok egy felnőttekről szóló történetben annak, hogy legyen benne 18-as részt, mert az az életszerű. Na jó, meg szeretem olvasni, írni is :D
  Amikor arról filózik a csaj a tali elején, hogy azért-e ilyen kedves vele, mert ügyfél, nekem is ez volt az első gondolatom, és mikor elolvastam a mondatot, vigyorogtam, hogy megint egy rugóra jár az agyunk. :) A "Nem vagyok szűz" poén nagyon nagy volt :D
  A leírás érzéki lett, nagyon ügyes vagy. :)
  Ezek szerint most Molly mehet haza bugyi nélkül. :D
  Várom a következő részt.

  VálaszTörlés
 2. Köszii:) Jaj de jót nevettem azon, hogy megjegyezted a bugyi hiányát. Igen, ilyen ez:D Nem baj, kocsival van, nem látja senki:P Igen én is így vagyok ezzel, főleg ha alapból ilyen típusú a blog:)

  VálaszTörlés
 3. Ujjuj! :P Jesszusom! :D
  Az előttem szólóhoz hasonlóan én is csak azt tudom mondani, hogy hívő emberként felüdülés volt olvasni a soraidat. Mondjuk, én egy picit húztam volna a dolgokat, de reményeim szerint, nem ez volt az utolsó ilyen kis pikáns rész :)
  (FEL)izgatottan :P várom a kövi részt :D
  Puszi, Amber

  VálaszTörlés
 4. Szia! Örülök, hogy tetszett. Erotikus blog révén ideje volt, hogy valami történjen is, így a negyedik fejezetre:) Igyekszem a folytatással:) Puszi: Sky

  VálaszTörlés
 5. Szia. Szépen, választékosan írtál le minden részletező, tetszett. És megmondom őszintén, hogy az 50 árnyalatos jeleneteknél ízlésesebben írtad meg :-)
  Szóval virtuális pacsi. Azt hiszem, feliratkozom ;-)

  VálaszTörlés
 6. Szia! Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy így vélekedsz. A pacsi viszonozva, Üdvözöllek sok szeretettel a feliratkozók körében:)

  VálaszTörlés
 7. Ez a rész is szuper volt, nagyszerűen fogalmazol meg mindent! Már vártam ezt az erotikus részt <3 :D

  Izgatottan várom a következőt :*

  Ölel:

  ClauSwan

  VálaszTörlés
 8. Örülök, hogy tetszett:) Köszönöm, igyekszem<3 Sky:)

  VálaszTörlés
 9. Nos...Rohadt jó ♡ _♡

  VálaszTörlés
 10. Szerintem Andy és Molly össze illenek!!! ;)
  Csak egy kérdésem van: Ha Molly felnőtt nő akkor miért kell óvszer? o.O Ezt nem értem.
  Amúgy jól írsz!!!!!!! :)

  VálaszTörlés
 11. Na most akkot èn nem èrtem a kèrdèst!:) Attòl, hogy felnőtt nő teherbe eshet, vagy, esetlegesen elkaphat bármilyen betegsèget. A fogamzásgátlò tabletta csak a teherbe esèst gátolja meg (99%). Ha belegondolunk, nem igazán lenne logikus ès okos döntès egy idegen emberrel-főleg, ha a munkája az, hogy különböző hölgyekkel lètesìt szexuális kapcsolatot- csak ùgy òvszer nèlkül lefeküdni. Ès, valljuk be, Molly ès Andy attòl, hogy találkoztak párszor idegenek;) Remèlem èrted már a dolgot:) puszi: Sky

  VálaszTörlés

Kérlek tartsd tiszteletben a munkámat és ne másold illetve terjeszd az Interneten, hisz ezzel Szerzői jogokat sértesz! Köszönöm!