Itt lájkolhatod a Facebook oldalamat, hogy ne maradj le semmiröl!

2016. február 18., csütörtök

9. Rész


- Gyere üljünk le - fogta meg a kezem majd a kanapéhoz vezetett. Az asztalon már ott várt egy pohár mézédes bor.

A kezembe adta azt, miközben felém fordulva leült mellém.

- Na, nem eszlek meg, ne nézz rám ilyen riadtan - mosolygott.

- Pedig pont úgy nézel rám. - feleltem pironkodva.

- És ez baj? - Kérdezte a zavaromon mulatva.

- Igen!Vagyis nem, dehogy, csak nem szoktak így rám nézni és feszélyez egy kicsit... Na jó, nagyon - vallottam be majd kínomban kacagtam egyet és a poharamra pillantottam.

- Senki nem nézett még így rád?- érdeklődött.
- Hogyan is pontosan? - tettem fel a kérdést, hogy húzzam az időt, mert sejtettem, hová lyukad ki ez a beszélgetés.

- Akkor helyesbítek a kérdésen. Senki sem nézett még úgy rád mintha helyben letépné rólad a bugyit? - Hirtelen rá kaptam a tekintetem, és kérdő szemekkel néztem rá, majd visszapillantottam a nyugalmat sugárzó poharamra és ittam egy kortyot.

-Ez egy hosszú történet. Maradjunk annyiban, hogy nem vagyok szerencsés a férfiakat illetően - zártam le a témát, melyre Andy csak meglepődötten hümmögött párat. Pár másodperc elteltével, én is kérdeztem tőle.

- Andy, neked mi tetszik egy nőben? - tettem fel kérdésem és mélyen a szemébe néztem.

- Nos, imádom a puha bőrt - felelte majd még közelebb húzódott hozzám olyannyira, hogy egy apró mozdulat kellett volna csak, hogy ajkunk összeérjen - a nyak ívét- húzta végig mutató ujját a nyakamon - a domborulatokat - felelte s a keze már a szegycsontomon keresztül vándorolt lassan lefele, én pedig lélegezni is elfelejtettem, de nem hagyta abba, folytatta s minden szóval, minden egyes betűvel mely elhagyta a száját én még jobban kívántam őt. - Ahogy a derék átolvad a csípőbe, majd eggyé válik a combokkal - s keze már a belső combomon nyugodott. A csókolni való ajkakat - suttogta mielőtt ajkait a sajátomon éreztem volna. Csókja pont olyan édes és követelőző volt, mint amire emlékeztem. Csípőmet megemelve húzott az ölébe, miközben szája egy pillanatra sem távolodott el az enyémtől. Kezei fenekembe markoltak s én egyre jobban éreztem azt a bizonyos meleg bizsergető érzést. Kezével szakszerűen húzta le cipzáromat, majd a ruhámat a vállaimról letolva, szabadított meg félig a feleslegessé vált textiltől. Mást sem akartam, mint újra magamba érezni őt, s hagyni, hogy azt tegyen velem amit csak szeretne. Ami jó volt neki, nekem még jobb s nem kívántam mást csak azt a jót amit nekem adhat ezen az éjszakán.
Ajka eltávolodott az enyémtől, de én rögtön utána kaptam. Nem akartam, hogy abba hagyja, többet akartam még annál is amit adni tudott. Minden másodpercben akartam őt, de ő csábos kacagással nyugtázta hevességem majd a karfára terített fekete selyemkötőt vette a kezébe.

- Bízol bennem? - Kérdezte miközben mélyen a szemembe nézett. Én nagyot nyelve pillantottam a fekete anyagdarabra, majd újra rá s bizonytalanul bólogattam. - Ez nem volt túl határozott, de nem baj, majd az leszel - mosolygott, majd a szemem elé kötötte az anyagot s fenekemnél fogva felemelt én pedig kezemet a nyaka köré fontam, úgy tartottam magam, míg fenekem alatt meg nem éreztem a puha ágyat.

Lassan lehúzta rólam a ruhámat, mely eddig a derekam köré fonódott és a fehérneműmtől is könnyen megszabadított, majd lágy hangon kért meg, hogy feküdjek hanyatt az ágyon. Eszembe jutott az álom, mely azelőtt gyötört, hogy megismertem volna s még jobban felizgultam a gondolattól, hogy akkor is hasonlóképp vártam, hogy hozzám érjen. Alig bírtam magammal. A másodpercek óráknak tűntek, míg meg nem éreztem lágy új begyeit alsó ajkamon, majd nyakamon s lefelé a mellemen, hasamon majd szemérmem felső részén, kerülve csiklómat. Lentebb haladt a combomon én pedig kétségbe esve emeltem meg csípőmet, és nyögtem halkan fel, hisz annyira vágytam már arra, hogy hagyja abba a játszadozást és tegyen magáévá. Kezeit elemelte testemtől, s bennem újra feltört a hiányérzet és a vágy.

Lehelete megcirógatta fülemet, s testem rögtön, lúdbőrrel felelt.

- Tudod már mit szeretnél Molly? - Szájából olyan lágyan és kedvesen csengett a nevem, hogy rögtön mosolygásra sarkallt. - Mond ki Molly, hallani szeretném.

- Azt akarom, hogy...-vettem mély levegőt - hogy tégy azt velem, amit csak szeretnél.

- Csak tudsz te pontosabban fogalmazni, ezt már hallottam tőled a múltkor - incselkedett, majd új begyével megérintette a jobb mellbimbómat, melyre azonnal reagált a testem. Nagyot nyeltem, hogy enyhítsem a száraz érzést a számban, melyet izgalmam okozott.

- Szeretnélek magamban érezni úgy, mint legutóbb - sutba dobtam a szemérmességet, újra kihozta belőlem azt a nőt, akit talán ő is, de én biztosan szeretek

- Alakul - mondta - most, szeretném, ha a szemedet csukva tartanád. Leveszem a kendőt, de azt akarom, hogy csak akkor nyisd ki, mikor azt mondom. Rendben?

- Rendben - feleletem. Szívem a torkomban dobogott, fülemben hallottam, ahogy szívem hevesen pumpál. Szinte csak pihegtem, annyira izgatott voltam. Szemem elől elvette a kendőt, s bármennyire is hajtott a vágy, hogy leselkedjek, nem tettem. Hallgattam rá, s szorosan csukva tartottam a szemem. Anyag susogását hallottam, majd halk lépteket végül az ágy megmozdult mellettem s Andy újfent odahajolt a fülemhez.

- Emlékszel, arra kértél, ne itt találkozzunk, de nálam nincs ilyen. Nyisd ki a szemed - búgta a fülembe mély, férfias hangján. Lassan nyitottam ki a szemem, majd körül néztem de nem láttam semmit, amire gondolhatott volna ezért oldalra billentve a fejem, kérdően néztem rá, melyre ő csak fej rázva, újabb mosolya az arcán nézett a plafon irányába. Lassan követtem a tekintetét, s a látványtól elállt a lélegzetem. Ott feküdtem, meztelen, mellettem pedig az a férfi, akire talán mindig is vágytam szintén anyaszült meztelenül. Tekintettemet végigfuttattam a testén. Szeméből sütött a vágy s ahogy rám nézett, talán életemben először azt éreztem, hogy kívánatos és szép vagyok.
Közelebb húzódott hozzám, majd nyakamat kezdte csókolni, lentebb haladt a dekoltázsomra s millió égető csókkal borította el a testem, míg én a tükörből néztem, ahogy csókolt, s keze közben lágyan a csípőmön pihent. Megállt, majd fel nézett rám, mire én szégyenlősen rá pillantottam.

- Azt akarom, hogy te nézd míg én szépen, lassan a csúcsra juttatlak. Szeretném, ha végignéznéd, ahogy beléd hatolok, majd addig duglak míg el nem élvezel. - Furcsa volt ez a nyíltság és a konkrét szóhasználat. Senki nem mondott nekem még ilyesmit s eme szavak, nem csak a gondolataimra de a testemre is hatással voltak. Mosolyogva dőltem hátra, majd tekintetemet testünkön legeltettem. Láttam ahogy az éjjeli szekrény fiókjához nyúlt, majd kivett belőle egy fényes tasakot, megbontotta, és felhelyezte meredező péniszére. Újra fölém hajolt megtörve a látványt, de nem bántam, mert egy gyönyörű kék szempárral találtam igazán közel magam. Ahogy lassan belém csúszott, végig a szemembe nézett. Szeme vágytól ködösen csillog s arcán látszott legalább ő is annyira érvezi a helyzetet mint én. Lassú tempót diktált de éreztem, hogy visszafogja magát s csak arra vár, hogy én kérjem meg arra, hogy gyorsabban folytassa. Jobb kezemet a fenekére helyeztem míg balommal bejártam a hátát, a mellkasát majd ahogy próbáltam gyorsabb tempóra sarkallni, jobb kezem vele együtt mozgott s bal kezemmel a hajába túrtam. A látvány mely elém tárult egyszerűen leírhatatlan volt. Ahogy figyelemmel követhettem, ahogy hátizmai minden mozdulattal megfeszülnek, nos ez a látvány gyorsabban juttatott a csúcs felé mint azt valaha gondoltam volna. Tempója gyorsult, légzése elakadt s ahogy éreztem, hogy elér a csúcsra s férfiassága bennem lüktet az orgazmustól én is elértem az áhított pillanatot és egy halk sikollyal én is követtem a beteljesülésbe.

Mikor légzésünk lelassult, legördült rólam, majd pár másodpercre kiment a szoba túlsó felén lévő fürdőszobába én pedig erőtől elesve húztam magamra a vékony takarót. Akkor tűnt csak fel, hogy a szobát csupán néhány gyertya világítja be. Az ágy besüppedt s Andy befeküdt mellém és bal karját a feje alá támasztva pihent. Szeme nyitva volt, engem figyelt a tükörből, mely néhány perce még akkora gyönyört nyújtott nekem. Végül a csöndet kérdésével törte meg.

- Idebújsz? - tartotta ki jobb kezét, hogy a mellkasára hajthassam a fejem. Kis gondolkodás után megtettem és mellére hajtottam a fejem, de egy kérdés nem hagyott nyugodni.

- Te minden vendégeddel összebújsz szex után?

- Nem, de te olyan nőnek tűnsz, aki szex után odabújik a partnerééhez - válaszolta természetesen, majd puszit nyomott a fejem búbjára. Szemem sarkából föl-föl pillantottam magunkra. A régi barátaimmal, sosem feküdtünk így, mert mindig kényelmetlen volt, de Andyvel nem. Ennél kényelmesebben nem is fekhettem volna s a tükörből nézve a testünk úgy passzolt egymáshoz, mint még soha senkivel. A nyugalom és a biztonság érzése miatt kezdett elnyomni az álom de nem hagyhattam, haza kellett induljak, bármennyire is szerettem volna örökre ebbe a békés pillanatba ragadni. Felemeltem a fejem, majd álmos tekintettel néztem Andyre, mire ő is kinyitotta már csukva tartott szemét.

- Ideje hazamennem - mondtam letörten apró sóhajjal s az arcát fürkésztem.

- Szerintem nem - felelte, s kinyújtotta felém a karját, hogy közelebb húzzon magához és megcsókoljon. - Maradj itt velem ma este - kérlelt suttogva s én meglepődve néztem rá.

- Maradjak itt? Miért? - Kérdeztem.

- Csak. Maradj itt - nézett a szemembe, s tekintetének nem tudtam ellenállni.

- Rendben, dőltem le mellé az ágyra, majd megigazítottam magamon a takarót és neki háttal kényelmesedtem el. Ő hátulról átölelt, s ha az előbb azt mondtam nyugalmat éreztem, ezt a pillanatot nem tudom szavakba önteni. Már épp elmerültem volna az nyugalom tengerébe, de Andy álomittas rekedt hangja visszarántott.

- Ha szeretnéd, hogy ne itt találkozzunk, benne vagyok. Nem akarom, hogy egy ilyen apróság miatt ne találkozzunk többet. Csak rajtad múlik, hogy ide jössz, vagy hozzám, rendben?

- Köszönöm - csengett álmatag hangom, majd amint arcát a tarkómhoz dörgölte és elhelyezkedett, én már aludtam is.Sziasztok!
Többen megkerestetek a hét folyamán, hogy hozzam már folytatást, ezért ez az én, utólagos Valentin napi meglepetésem. Remélem örültök neki. A véleményeteket szívesen fogadom, mert nagyon izgulok emiatt a rész miatt, kíváncsi vagyok, mit szóltatok hozzá.

Szerettem volna jelezni nektek, hogy az oldalnak, vagyis nekem, van facebook oldala ahova tudtok csatlakozni. Mindig ott jelzem nektek elsőként, ha új bejegyzés érkezik, szóval érdemes figyelgetni, illetve azt, hogy a bármilyen kérdésetek van a történetekkel vagy velem kapcsolatban, Ask. fm -en nyugodtan feltehetitek, szívesen válaszolok bármire. Ölellek titeket: Sky 


6 megjegyzés:

 1. Jajj,hát olyan édesek.:3 Mikor reggel suli előtt megpillantottam, hogy van új rész szívem szerint otthon maradtam volna, de hát sajnos mennem kellett...de megérte várni, ugyanis nagyon jó rész volt. Tudtam volna még olvasni, annyira magával ragadó az egész történet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, nagyon sokan megkerestetek a héten, hogy hamarabb jöjjön a folytatás, mivel sajnos sok dolgom van, így csak éjszaka tudtam feltenni, de gondolom azért ezt senki sem bánja. Örülök, hogy ennyire tetszik, és ha őszinte akarok lenni, ez az eddigi kedvencem. Én imádom írni, ti olvasni, mi gond lehet?:D

   Törlés
 2. Nah, végre, kezd megtörni a jég :D nagyon édesek voltak a végén *-* mondjuk így belegondolva milyen ciki lehet a későbbiekben megbeszéni, hogy "Akkor mi most együtt vagyunk, vagy fizessek még érted?" :D de amúgy nagyon jó lett ez a fejezet is, már várom a folytatást! :*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úgy gondolod, hogy együtt lesznek?:D Mondjuk igen, ha ebből a szemszögből nézzük, tényleg ciki:D Köszönöm^^

   Törlés
 3. Szia! Tegnap már nem volt erőm kommentet írni, de azért elolvastam ;) Kíváncsi voltam, hogy milyen előnyeit fogják kihasználni a hotelnek. Azért megnyugodtam, hogy korbácsok nem kerültek elő :D Ez így sokkal jobb volt szerintem. Egyre jobban írsz, ügyes vagy nagyon :)

  VálaszTörlés
 4. Szia:) Neem, és nem is fognak ilyen eszközök előkerülni, legalábbis a tervek szerint. Nem szeretném ezt a vonalat követni:D Köszönöm:)

  VálaszTörlés

Kérlek tartsd tiszteletben a munkámat és ne másold illetve terjeszd az Interneten, hisz ezzel Szerzői jogokat sértesz! Köszönöm!