Itt lájkolhatod a Facebook oldalamat, hogy ne maradj le semmiröl!

2016. április 11., hétfő

Kérdőív kiértékelés!

Sziasztok! 

Kérdeztem tőletek a legutóbbi rész felett, hogy szeretnétek e látni az eredményeket a kérdőív kapcsán, és páran írtátok nekem, hogy szeretnétek, szóval most meg is hoztam nektek. Lássuk is!

Bevezetés ként szeretnék pár szót szólni, a kérdőív miértjével kapcsolatban, mert volt pár válasz, amiből azt éreztem, hogy úgy gondolta néhányotok, azért teszem fel ezeket a kérdéseket, mert esetlegesen nem tudom folytatni a történetet, vagy ötleteket gyűjtök. Nos ez nem így van. A történet teljes cselekmény szála megvan tehát a kérdések nem azért voltak, mert ötleteket gyűjtöttem, hanem azért kérdeztem azt, hogy szerinted hogyan folytatódik a történet, mert szerettem volna látni, mit gondoltok és mennyiben tér el az eredeti eseményektől és ebből kifolyólag pedig hogy milyen hatást kelthetett  bennetek majd, mikor elolvassátok. Ha ezt tisztáztuk, akkor nézzük is a kérdéseket.☄ Az első kérdés az volt, hogy Molly szimpatikus e a számodra, egyet értesz e a döntéseivel és ha nem miért. 
- Nos, nagy részt, szimpatikusnak tartja minden válaszoló de a döntéseivel nem mindig értenek egyet és ez Dean miatt van. 


☄ A második kérdés az volt, hogy Andy szimpatikus e a számodra, egyet értesz e a döntéseivel és ha nem miért. 
-  Igazából itt egyöntetű volt a válaszadás. Mindenki imádja Andyt egy személy kivételével aki szerint belsőleg szimpatikus de magát  az igazi Andy Biersacket nem kedveli. Ezzel semmi probléma, én ettől függetlenül nagyon örülök , hogy azért az olvasók körébe tartozik még ennek ellenére is. 

☄ A harmadik kérdés az volt, hogy szerinted Molly szereti e Deant, vagy csak a könnyebb utat választja ahelyett, hogy küzdene Andyért.
-   Sokak  úgy gondolják, hogy Molly csak Deanhez menekül, igazából nem szereti, csak így könnyebb neki. Volt még olyan válasz is, amiben azt írta a válaszoló, hogy szerinte érez valamit Dean iránt is. Nos, ez a jövő zenéje. Hamarosan kiderül a válasz.

☄ A negyedik rész azt a kérdést taglalja, hogy vajon a fejlécen lévő újszülött közös gyermekük e.
-  Rengetegen azt válaszolták, hogy remélik azt, hogy közös legyen a baba de érkezett olyan válasz is, amiben úgy gondolja a válaszoló, hogy nem is kérdés, mivel a két főszereplő a lehetőség, ez egyértelmű. 
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy annyira nem egyértelmű, hogy a két főszereplő lehet csak egy gyerek szülője egy történetben, de attól  jelenőség teljes szerepe lehet! 

☄ Az ötödik kérdés az volt, hogy szerintetek a folytatásban Molly és Andy együtt lesznek e még. 
-  Mindenki reménykedik illetve határozottan álltja, hogy együtt lesznek még, egy személy kivételével, aki nem hiszi, hogy egymásra találnak. 

☄ A hatodik kérdés az volt, hogy ha magad dönthetnéd el, hogyan alakítanád a történet folytatását. 
 - Mivel természetesen minden válasz egyedi, ezért úgy gondoltam néhányat megmutatok nektek. Egyébként érdekes válaszok születtek."Molly bemutatná egymásnak a két srácot, majd amikor kettesben marad a két pasi, Andy megfenyegetné Deant. Dean nem szólna egy ideig, csak akkor, mikor már Molly kicsit távolságtartó vele. Mindent kitálalna és közben elhordaná szegény leányt mindennek, hogy így kihasználta. Molly ezt nem viselné el, ezért szakítana. Pár nap után Andy elhívná vacsorázni, ahol elmondaná, mit is érez iránta. Molly gondolkozási időt kérne és később örömmel ugrana Andy karjaiba..."


"Hát mivel rajongok a szomorú történetekért, Andy és Molly nem maradnának együtt, Andy újra összeköltözne Tinával, Molly pedig másban találna rá a boldogságra"


"Szerintem derüljön ki valami izgalmas, váratlan dolog Andyről. Valami eltitkolt dolog a szüleivel,származásával kapcsolatban.Itt a történetben úgy tűnik,nem túl muzikális,de lehetne belőle énekes.Akár ezzel is imponálhatna Mollynak. Én mindenféleképpen összehoznám őket."

☄  Az utolsó előtti, azaz a hetedik  kérés az volt, hogy 1-10 ig mennyire kedvelitek a történetet.
-  Itt is volt sok minden, inkább képen mellékelem a dolgot. 


☄ Az utolsó a nyolcadik kérdés volt, ami inkább lehetőség, hogy szeretnétek e mondani valamit nekem. 

-  Úgy döntöttem, ami olyan, arra válaszolok itt, hátha magára ismer az aki kérdezte illetve írta.


"IMÁDOOOOM! Kérlek,ne legyen ez is egy olyan jó történet, ami aztán befejezetlen marad :O"
- Megnyugtatlak, nem lesz olyan. Mindenképpen be lesz fejezve a történet és köszönöm szépen!"Szerepjáték, szado/mazo dolgok ha szereted a durvább dolgokat vagy pedig azt szeretnél bele vinni :D Nem mindenki rajong érte de reménykedem :D "
- Nos, a válaszom neked, sajnos nem lesz benne ilyesmit. Nem BDSM a történet, csak erotikus. Semmilyen esetre  sem szeretném azt, ha pár siker könyvhöz hasonlítanák újra. "Remélem Molly megköszöni a barátnőjének az unszolást hogy menjen el Andyhez."
- Ha lesz miért, biztosan nem lesz annyira udvariatlan, hogy nem köszöni meg.:) Továbbá rengetegen köszöntétek meg, hogy olvashatjátok a történetet, mennyire szeretitek és mennyire közel áll a szívetekhez, így ezúton szeretném nektek megköszönni azt a rengeteg kedves szót, a sok kommentet, a csillagokat wattpadon. Bearanyozzátok minden egyes napomat. Köszönöm nektek, hogy vagytok nekem! Köszönöm, hogy minden alkalommal velem tartotok és azt is, hogy időt fordítottatok a kérdőívre. 

Legyetek jók! Találkázunk jövő hétfőn! 
2 megjegyzés:

 1. Szia Sky!
  Köszönjük szépen, hogy meg mutattad az 'összesìtést!

  Nagyon érdekesnek találtam.

  Jövőhéten találkozunk!:)

  Szia

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szìvesen tettem, egyèbkènt is csináltam egy hasonlò összesìtèst csak jegyzeteltem mellè, ìgy nem tartott semmiből megcsinálni nektek is:) Puszi:)

   Törlés

Kérlek tartsd tiszteletben a munkámat és ne másold illetve terjeszd az Interneten, hisz ezzel Szerzői jogokat sértesz! Köszönöm!