Itt lájkolhatod a Facebook oldalamat, hogy ne maradj le semmiröl!

2016. július 1., péntek

Köszönetnyilvánítás

Nos, most utoljára, sziasztok!


Igen, egy jó ideje üldögélek itt az üres bejegyzés előtt, és rá kellett jönnöm, ilyenkor nem vagyok a szavak embere. Tűnődöm mit is mondhatnék nektek, hisz az elmúlt több mint fél évben annyi örömöt okoztatok nekem, hogy szinte fel sem tudtam fogni a mai napig sem. Talán mesélek egy kicsit nektek arról, hogy hogyan jött létre ez a  történet, meg azokról a kis apróságokról, amik ez idő alatt történtek velem.
Tulajdonképpen, szinte be sem fejezetem a másik történetem, az Egyedül a világ közepén-t, de már jött is ez. Emlékszem, eredetileg a címe Titkolt  Gyönyör lett volna, de véletlen Julie elírta a fejlécen a címet még publikálás előtt, így végül a Tiltott Gyönyör címet kapta amit egy percig sem bántam és most sem bánom. Szerintem sokkal jobb is így, ha engem kérdeztek.  Nagyon izgultam publikálás előtt, hisz akkor, mikor ez a történet megszületett, még nem volt olyan Andy Biersack fanfiction, amiben ne szerepelt volna a banda is, ez volt az első -ha jól tudom amiben csak Andy volt benne, és az erotikus kategória is egyedülálló volt akkoriban az AU mellett -  legalábbis ismereteim szerint - . 

Féltem, hogy mit szóltok majd hozzá, hogyan fogadjátok majd, de szerencsére a félelmem alaptalan volt, mert ahogy telt az idő, ti egyre többen és többen lettetek, és megszerettétek a sztorit. Pont ezért is sajnálom annyira azt, hogy csak ennyit terveztem belőle kihozni. Úgy gondolom, hiába is akartam volna még húzni, halasztani a dolgokat, már nem lett volna olyan, pont elég volt  a dráma - talán sok is -  és ideje volt, hogy a mi kis szerelmeseik végre egymásra találjanak. 

Gondolom észrevettétek, hogy szinte órára pontosan érkeztek a részek. Ez az én furaságom. Ha tört ha fújt, részt kellett hozzak és ennek meg volt az ára. Rengetegszer írtam hajnalban, egész napos munka után vagy épp publikálás előtt fél órával. Persze nem panaszkodom, hanem el szerettem volna mondani, hogy én így akartam meghálálni nektek azt a rengeteg pozitív kommentet, üzenetet facebookon, csillagot és emailt amit tőletek kaptam. A rendszeresség fontos szerepet játszik az életemben, szinte erre építek mindent, és reméltem, hogy ezzel örömöt tudtam  nektek okozni, hisz így tudtátok, hogy ha hazaértek a suliból, munkából vagy bárhonnan, ahol épp voltatok, az a rész bizony ott fog benneteket várni.  

Nem tudom mit mesélhetnék még nektek. 
Talán annyit elmondhatok még, hogy úgy érzem, most egy kis pihenésre van szükségem. Az életem sok szempontból megváltozik majd a közeljövőben. Nemsokára lesz az esküvőm, új munkám is lesz és ezért az írás most egy kicsit a háttérbe fog szorulni, de bízom benne, hogy nem túl sokáig. Szeretnélek még boldogítani benneteket, hisz örömet okozhattam nektek azzal, hogy ez a történet létrejött ami számomra felbecsülhetetlen dolog. Szeretek adni és ez jelen esetben sem kivétel. 

Így a végére, utoljára miden egyes olvasómnak nagyon szépen köszönöm, hogy velem tartott, ha kommentelt vagy valamilyen formában kifejezte a véleményét főként köszönöm, hisz ebből tanulok és látom azt, hogy érdemes kitartani. Remélem hamarosan jelentkezem majd a következő történetemmel, addig is pedig legyetek nagyon rosszak! 
Sky Jensen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek tartsd tiszteletben a munkámat és ne másold illetve terjeszd az Interneten, hisz ezzel Szerzői jogokat sértesz! Köszönöm!