Itt lájkolhatod a Facebook oldalamat, hogy ne maradj le semmiröl!

2016. október 20., csütörtök

11. Rész

- David, én... - akadt el a szavam, nem tudtam mit mondhatnék.

- Tudom, nem megy, igaz? - Kérdezte beletörődve, a válaszom már nem is számított.

- Nem tudom. Én...tényleg nem.- Nagy sóhajjal kezdtem bele az igazságba.- Megismertem valakit, de ez a dolog nagyon komplikát. Barátnője van, a munkája nem épp legális, és nem tud vagy nem akar, - már magam sem tudom- kilépni ebből az egészből. Azt állítja szeret, mégis titkolni akar, nem lép, nem tesz semmit, nekem pedig végig kell néznem, hogy vele van. Érzem, hogy az lenne a legésszerűbb dolog, ha hazamennék veled, de azt hiszem, nem ez a jó döntés, ha van egyáltalán olyan. Nem akarlak megbántani téged sem. Nagyon szeretlek, és tudom, hogy nem ezt érdemled...nem engem. Csak te vagy nekem, senki más, nem karlak elveszíteni. - Mondtam el végre mindazt, ami a szívemet nyomja már hetek óta. David nagyot sóhajtott majd megölelt. Búcsú ölelés volt, éreztem. Tudtam, valami megszakadt köztünk. Semmi sem lesz olyan mint azelőtt, talán mégis veszítettem, bármit is teszek?


Felállt, majd elindult a kijárat felé. Fél úton visszafordult, s határozottan nézett vissza rám.

- Ezt neked kell eldöntened Thea. Te vagy az egyetlen akinek választania kell. Eddig nélküled éltem, és hidd el, sajnálom, hogy ezt kell mondjam, megtanultam nélküled, ezután is menni fog. Talán én lennék a legboldogabb, ha adnál egy esélyt arra, hogy megmutassam, vagyok olyan jó mint az a másik.

Bárhogy is döntesz, remélem tudod, hogy én mindig itt leszek neked, de addig, míg nem döntöttél, talán jobb ha egy kis teret hagyunk egymásnak. - Mondta határozottan, megfordult majd távozott. Magamra hagyott a döntésemmel, a teherrel ami a vállamat sújtja.Magamban elkezdtem mérlegelni a dolgokat. Mi szól Andy mellett, mi ellene.

Andy egy külön személyiség. Hihetetlen mennyire család centrikus. Védi őket bármi áron. Talán ez a dolog tetszik a legjobban benne.


Még mindig magam előtt látom magas, szálkás testét ahogy fölém magasodik. A tetoválásokat a karján és a felső testén, ahogy a hold sugarai halványan ölelik körül. Ahogy rám nézett, azzal a vággyal teli, ragyogó kék szemével, újra végig szaladt a hátamon a hideg s szinte újra érzem a keze nyomát a testemen.Újra felmerültek bennem a közelmúlt eseményei, a pillanatok, melyeket együtt töltöttünk. Elöntött a vágy, a kínzó nyers vonzalom, melyet soha nem tapasztaltam még azelőtt. Ha tehetném, minden percben ölelném s kikiáltanám a világnak, hogy ö az enyém.


Ha velem van, elvesztem az eszem. Nem gondolkozom, csak élek a pillanatnak. Bármennyire is szeretnék Daviddal lenni, nem megy. Tudom, ö sosem bántana meg úgy, ahogy Andy ilyen rövid idő alatt többször is megtette. Míg David nyílt lapokat terít elém, felajánlja a lehetőséget, s rám bízza a döntés jogát, addig Andynek csak egy útja van. Egy amit adni tud, s ezt el kell fogadjam, ha vele szeretnék lenni. A hiábavaló harcot tagadhatatlanul a szív nyerte. Döntöttem. Megpróbálom Andyvel, bízom benne, hogy hamarosan előbbre lépünk majd, és csak az enyém lehet. ***Andy*** Nagy léptekkel, idegesen haladtam Thea lakása felé. Feltett szándékom kérdőre vonni az idegennel kapcsolatban..Nem értem azt, hogy miért nem tudjuk ezt megoldani. Ma, a kávézóban annyira rossz volt látni, hogy maga alatt van. Szinte nem is volt önmaga. Passzív volt és meggyőzhetetlen. Aztán jött az a nyápic alak, és úgy viselkedett mint aki értené őt, ismerné kívül belül, minden titkával együtt. Mint aki tudja, hogyan kell vele viselkedni ebben a helyzetben. Annyira feldühített, s be kell valljam irigy lettem arra a fickóra.


Irigy, mert míg engem eltaszított és nem avatott be a titkaiba, addig vele pont az ellenkezőképpen viselkedett. Nem tudok másra gondolni csak rá, arra, hogy mi van ha most is vele van. Az a férfi öleli helyettem, és ki tudja talán csókolja is. Most már tudom mit érezhetett mikor Elenorral látott.

***Thea***


Arra ébredtem, hogy valaki eszeveszett módon veri az ajtót. Hatalmas ásítás közepette nyitottam ki azt, úgy ahogy voltam, pizsamában.

Egy, szinte fortyogó Andyvel találtam szemben magam. Hosszú percekig csak némán álltunk, s vártuk hátha a másik mond valamit. Szemében nem láttam mást, csak színtiszta nyers dühöt, mely bármelyik pillanatban kitörhet.


Hirtelen mozdulattal, számra tapasztotta a száját s a falnak taszított. Heves csókunkat egy percre sem hagytuk abba. Izzott körülöttünk a levegő. Türelmetlenül tépte le rólam a pizsamának használt régi pólót mely alatt nem volt más, csak fehérnemű. Keze bejárta a testem, csókjai egyre nagyobb tüzet gyújtottak bennem. Felhevült testem minden érintés után, egyre jobban vágyott arra, hogy végre én is megtapasztalhassam milyen, együtt lenni valakivel.. Vágytam az ölelésére, csókjaira, teste minden négyzet centimét meg akartam ismerni. Lassan, botladozva a szobám felé vettük az irányt.


Csókjai lassú kínzó tempót diktáltak, a kezdeti hevesség elmúlt. Kezdtem észhez térni, rájöttem mihez is vezet az amit csinálunk. Akartam, mindennél jobban, de egy apró dolog megakadályozott abban, hogy önfeledten temessük magunkat egymásba. Megszakítottam a csókunkat, csend állt közénk, a sötét szobában csak kettőnk zihálása volt hallható. Végül a csendet ő törte meg.

- Kérlek ne mond, hogy hagyjuk abba! - Csengett hangja bizalommal és vággyal teli.

- Nem én csak...- Nagy levegőt vettem, nehezen de folytattam, s megosztottam vele titkom. - Én még nem voltam így, együtt senkivel, soha.- Vallottam be. Szívem ha lehet, még hevesebben vert, míg vártam a reakcióját. Féltem, így már nem akar majd engem.

- Huu. - Hangzott döbbent rövid válasza. - Engem nem zavar, ha akarod, vagyis érted, ha te is szeretnéd a dolgot. - Mondta kínosan.

Hatalmas megkönnyebbülés lett úrrá rajtam. Lassan közelebb hajoltam hozzá, s újra csókolni kezdtem. Nem tiltakozott. Ledöntött az ágyra, miközben pólóját megemelve jeleztem, hogy szabaduljon meg a felesleges ruhadaraboktól.


Csókjai egyszerre vadak s gyengédek voltak. A kínzó vágy úrrá lett rajtunk. Testem minden porcikája beleremegett, mikor ajka érintette a bőrömet. Lassan cirógatta végig a nyakam vonalát, melleimet, s lassan haladt lefelé.


- Biztos, hogy szeretnéd? Még abbahagyhatjuk. - Szólt bizonytalan hangon.

- Biztos vagyok benne. - Válaszoltam, remélhetőleg magabiztosan.

***
Tompa fájdalmat éreztem, mely lassan áradt végig a testemben. Andy nem mozdult csak csókolt. Fölöttem tornyosult, tekintete lágy volt és magabiztos. Úgy nézett rám, olyan tisztelettel, s szeretettel mint még soha senki. Várta, hogy jelezzek, mikor készen állok a folytatásra.

Mikor úgy éreztem, a kínzó fájdalom enyhült, aprót emeltem a csípőmön, jelezvén, hogy felkészültem.

Mozdulatai lassúak voltak és lágyak, vigyázott rám, megbecsülte a kincset, melyet neki adtam.
Hiába volt számomra ez az első alkalom, hiába fájt, s hiába volt jelenleg a lelki kapcsolat élvezetesebb mint a testi, minden percét élveztem. Boldog voltam, hogy ha máskor nem is, most testestül, lelkestül az enyém lehet.

2 megjegyzés:

  1. Lehet ,hogy én vagyok a figyelmetlen,de eddig nem írtál intim dolgokról akkor mikor vesztette el Andyval a szüzességét :) ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem-nem, valóban rosszul másoltam át a fejezeteket. Most már rendben van, kimaradt egy és a 11 es helyére a 14 est másoltam át, de már megoldva. Ez már a kimaradt 11. Rész. Elnézést és köszönöm, hogy jelezted:)

      Törlés

Kérlek tartsd tiszteletben a munkámat és ne másold illetve terjeszd az Interneten, hisz ezzel Szerzői jogokat sértesz! Köszönöm!