Itt lájkolhatod a Facebook oldalamat, hogy ne maradj le semmiröl!

2017. január 15., vasárnap

Első benyomás vélemény 2# - Kardon Annamari - ELFogadó


Megmondom őszintén Annamari, hatalmas gondban voltam, mivel tudom -  és ha nem tudtam volna, olvashattam, -  hogy látássérült vagy, így nyilván, neked a blogolás ezen része nem megy olyan könnyen, mint másoknak, aztán végül egy tök jó megoldásra jutottam!


 Ha szeretnéd nagyon szívesen megcsinálok neked egy egyszerű elrendezést a blogon és azt is elmondom, hogy miért mondom ezt. 
Mikor megnyitom a blogod, akkor egy narancssárga kinézet fogad, ami nem gond, csak gondoltam ezt is hozzáfűzöm, ha már leírom, hogy mit látok. Szóval, a helyzet, hogy nem igazán lehet kiigazodni a cikkek között. Oldalt kint van G+ profilod alatta pedig egy blog archívum, ami sajnos nem ér semmit. Ezt azért mondom el neked, hogy értsd miért és mit mondom azt, hogy olvasói szemmel rossz a blog elrendezése. Egy fantasztikus író vagy, jobbnál jobb cikkekkel, ez pedig szerintem megérdemel egy elrendezést, hogy az olvasók is tudják ezt.
 Mint tudjuk, sokan úgy vannak vele, hogy ha már nem találnak valamit vagy nem olyan a kinézet amit elvárnak, akkor már meg is látogatták a piros X -et. Szeretném, hogy ha ezeket a szuper cikkeket azok is elolvasnák, akik egyébként az előbb említett ok miatt nem tennék. 
A bejegyzésekről pedig csak annyit mondanék, hogy látszik, mindent szívből írsz és komolyan úgy is gondolod amit leírsz, nem csak azért teszed, mert ez az "elvárás" és a "menő" . Örülök, hogy van olyan még, aki tényleg szívből ír és nem fél leírni a hibáit a tapasztalatait és vétkeit azért, hogy más ne essen bele ugyan abba a hibába, ezzel s segítve másokat.   

Egy kis extra gondolat: 
A cikkeket elolvasva az egyik mondat ami eszembe jutott rólad: Nekem is vannak hibáim, de kinek nem, fogadj el így!  

Köszönöm, hogy jelentkeztél, ha szeretnéd tényleg szívesen elpakolászom neked a modulokat, nem tart semmiből. Ha szeretnéd keress meg nyugodtan, tudod, hogy hol találsz:) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek tartsd tiszteletben a munkámat és ne másold illetve terjeszd az Interneten, hisz ezzel Szerzői jogokat sértesz! Köszönöm!