Itt lájkolhatod a Facebook oldalamat, hogy ne maradj le semmiröl!

2017. január 15., vasárnap

Első benyomás Vélemény 3# - Csak Egy Rajongó - Osváth Dorka

Csak Egy Rajongó

Osváth Dorka Miután nagy szégyenemre "rágugiztam" Stieber Zoltánra, -  mentségemre szóljon, nem lakok Magyarországon és a focit sem követem -  és tisztáztam magamban a tényt, hogy ki is Ő, ezután szemügyre vettem a blogot. 


Kinézet 

Az elrendezés tiszta és világos, minden megtalálható amire egy olvasóak szüksége van, külön örülök, hogy a szöveg sorkizártra van állítva, mert szerintem az a legszebb és legesztétikusabb elrendezésforma. 

Történet


 A fülszöveget öröm volt olvasni, mert tipikus "fanficton fülszöveg"- én legalábbis így nevezem azt, mikor röviden tömören le van írva a nyilvánvaló, amit egy fanfictiontől úgy is elvár  - és benne is lesz -  az ember, mégpedig az, hogy találkozik az adott hírességgel és megváltozik minden. 

Annyit tudok mondani, hogy: "Ó te jóságos ég! " - Komolyan. Végre, végre és VÉGRE! Egy fanfiction, ami igényes, szép leírásokkal, vicces jelenetekkel, tökéletes fogalmazással és átélhető szituációkkal. Mivel én is voltam koleszos, szó szerint felnevettem a kabátos - táskás jeleneten, mert én is milliószor úgy jártam. Már a kezdő mondatnál tudtam, hogy olyat fogok kapni, ami ritka mint a fehér holló: egy jó fanfictiont -  függetlenül, hogy tíz perccel ezelőtt még azt sem tudtam, ki az a Stieber Zoltán. 
Most még csak az első két fejezetet olvastam el, de már nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, és összedörzsölt tenyérrel, izgatottan bízom benne, hogy a folytatás is olyan jó lesz, mint az eleje. 

Köszönöm, hogy jelentkeztél, további jó és blogolást kívánok! 

2 megjegyzés:

 1. Szia! :)
  Köszönöm, hogy szántál időt a blogomra!
  Nagyon jó érzés volt olvasni a véleményedet.
  Dorka

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Dorka!
   Örülök, hogy így éreztél, nagyon szívesen elkészítettem:)
   Minden jót!
   Sky

   Törlés

Kérlek tartsd tiszteletben a munkámat és ne másold illetve terjeszd az Interneten, hisz ezzel Szerzői jogokat sértesz! Köszönöm!