Itt lájkolhatod a Facebook oldalamat, hogy ne maradj le semmiröl!

2017. január 15., vasárnap

Első benyomás vélemény #5 - Resta con me - Maradj velem - Szöllős - Filus Andrea

Resta con me- Maradj velem

Szöllős - Filus AndreaKinézet


Az elrendezés olvasói szempontból teljesen átlátható, mindent megtaláltam amire szükségem volt. Egyedül a betűk méreteivel és a tömör szöveggel volt problémám. Ha jól látom, az oldalmodulok betűmérete is nagyobb, mint a szöveg betűinek mérete. Annyira pici volt, bár most is elmondom - mint eddig mindig -  nekem rossz a szemem, de még szemüveggel is kicsi nekem. Rögtön fel is tettem a böngészőm nagyítását 125%-ra. A második meglátásom, hogy szöveg pedig nagyon tömör. Erre azt tudom ajánlani, hogy egy egy párbeszéd előtt vagy esemény válás között nyomj egy space-t, és máris tagoltabb lesz a szöveg, nem fárasztja annyira az olvasó szemét, azonban külön öröm volt látni, hogy a szöveg sorkizárt. Szerintem sokkal esztétikusabb és szebb, ha arra van állítva. 


Történet


A fejezetek menüpontra kattintva nem találtam belinkelt részt, gondolom elfelejtetted publikáláskor. Ezt majd mindenképp pótold, mert már majdnem feladtam a vissza tekergetést és hidd el, ha nem vélemény miatt nyitom meg az oldalt, tutira bezártam volna rég.
Na, most, hogy lekoptattam az ujjam a tekerésbe, végre el is tudtam olvasni pár fejezetet. Az első benyomásom az volt, hogy ez a Stephan egy végtelenül erőszakos alkat. Szegény Lili csak tiltakozott ő meg csak erősködött, szinte már kérdés sem volt, hogy elmegy vacsizni vele, mert olyan szinten rátukmálta a lányra a dolgot. 
A következő pontomhoz hozzá fűzök némi személyes információt magamról, csak hogy alátámasszam, a következő mondatom valóság alapját. Én Németországban élek, ahol euró a pénznem. Na már most annál a résznél hangosan felnevettem, mikor Stephan azt mondta, hogy 3500 eurót fizet a lakásért és az nem sok. Tudom, jelen esetben Olaszországról beszélünk, de ekkora különbség nem lehet az albérlet árakkal kapcsolatban, ugyanis 3500 euró kérlek  szépen egymillió-ötvenezer forintnak felel meg.  Havi Ezer! euróból már kapsz olyan lakást itt, amilyet körül írtál sőt, lehet, hogy sokat is mondtam. Mindegy, nem fokozom tovább, szerintem érted mekkora képtelenség is volt ez az adat. 
Sajnos nekem ez a történet nem nyerte el a tetszésem amit sajnálok, mert a bevezető elolvasása után izgalmasnak  találtam. 

Minden esetre további jó blogolást kívánok!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek tartsd tiszteletben a munkámat és ne másold illetve terjeszd az Interneten, hisz ezzel Szerzői jogokat sértesz! Köszönöm!