Itt lájkolhatod a Facebook oldalamat, hogy ne maradj le semmiröl!

Bemutatkozás


Mit is kéne írnom itt? - Tanakodom, de nem tudom mi érdekelhet téged.
Nem érzem magam különbnek senkinél. Ugyan olyan vagyok, mint bármelyik huszonhárom éves lány. Én is sírok a szomorú filmeken, örömömben pedig ujjongva ugrálok körbe-körbe. Nekem is vannak rosszabb napjaim, mikor utálok mindent és mindenkit. Nem vagyok más, csak egy ugyan olyan szürke kisegér mint bárki más. 
Néhány ritka tulajdonságomra viszont büszke vagyok. Pozitívan állok az élethez, mindenben a jót próbálom látni és igyekszem minden problémát gyorsan és egyszerűen megoldani és még akkor is képes vagyok mosolyogni, mikor a nyakamba szakad az a rengeteg szemét, amit az élet tengere sodor magával. Elmondjam, hogyan vagyok képes erős maradni akkor is mikor más már rég összetört volna?
Álmokkal és célokkal. Folyton álmodozom arról, hogy elérem a céljaimat. Ez lehet, hogy szentimentálisan hangzik de így van. Kitartok mellettük és küzdök értük. Célom volt, hogy írjak és ezt átadjam másnak. Szeretem szórakoztatni az embereket.

Nem célom a kiadás és a siker. Boldog vagyok, ha van olvasóm, van kinek írjak és van aki élvezi az írásaimat. Felettébb tudok örülni minden visszajelzésnek és minden olvasómat egyformán imádok!
Bízom benne, hogy te is az olvasóm leszel és remélem, hogy tudok neked adni pár percet, mikor kiszakadsz a megszokottból és általam belecsöppensz a képzelet világába.Szívből ölel: Sky Jensen
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek tartsd tiszteletben a munkámat és ne másold illetve terjeszd az Interneten, hisz ezzel Szerzői jogokat sértesz! Köszönöm!