Itt lájkolhatod a Facebook oldalamat, hogy ne maradj le semmiröl!

Igényes történetek másoktól

Itt igényes, szépen megírt történeteket találtok. Ezeket ti küldtétek nekem, ezért ha úgy gondolod neked is van pár kedvenced mely illik a menüpontba, kérlek küld el nekem, ha én is egyetértek a véleményeddel, az író engedélyével kikerül majd ide. 


 Criszi - Vonalak
 Kaland, Sci-fi, Dráma

Fülszöveg

Az emberek mindig is akarták a tökéletest. Tökéletes gyermekeket, tökéletes házat, tökéletes életet. És bizony a tökéletes háborúkat a tökéletes katonákkal. Az Intézet, egy szigorúan titkos laboratórium, éveket ölt különböző emberkísérletekbe, hogy megalkothassák a hibátlan embert. Gyermekek százainak az elméjét roncsolták össze, nem számított semmilyen áldozat a siker elérésének érdekében. A szenvedés és a kín felett szemet hunytak a magasztos célért. 421 is egyike volt az Intézet kísérleteinek. De ő különleges volt. Ő sikeres volt. Egy sikeres kísérlet, vagyis több évtizednyi munka kifizetődése. Intelligencia, hibátlan érzékek, gyorsaság és mérhetetlen erő összpontosult benne, így már csak egy utolsó beavatkozást kellett volna elvégezni rajta. Meg kellett volna fosztani őt a saját akaratától. Azonban a terv meghiúsult hála a Csoportnak, akik az utolsó pillanatban kimentették a fiút az Intézet karmai közül. Egy év telik el aztán látszólagos békességben, amikor a Csoportot egy új információ rázza meg. De, hogy mi az pontosan? És mit lép 421 amikor élete talán legnehezebb választása elé állítják?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek tartsd tiszteletben a munkámat és ne másold illetve terjeszd az Interneten, hisz ezzel Szerzői jogokat sértesz! Köszönöm!