Itt lájkolhatod a Facebook oldalamat, hogy ne maradj le semmiröl!

MIIV Kampány

Sziasztok! 

Hónapok óta gondolkoztam már azon, hogy hogyan tudnánk inspirálni az olvasókat arra, hogy egy-egy kis visszajelzést hagyjanak a fejezetek alatt. Csak egy kis apróságot, hogy tudjuk legalább azt, hogy jelen annak, nem felesleges a munkánk, nem hiába tesszük fel hétről hétre, hónapról hónapra a bejegyzéseket, fejezeteket. Így született meg a MIIV (Mi is itt vagyunk) gondolata azzal a céllal, hogy több kedvencemet ne veszítsem el. 

A kampány lényege nem több, mint egy komment minden olvasott bejegyzés alá. 
A jelige: " #miisittvagyunk<3" A feladat ennyi, nem sok, ugye? Természetesen, ha kifejtenéd a véleményed, a jelige után megteheted.  

Én is, mint valljuk be sokan közülünk, nehezen kezdek el lepötyögni egy kis észrevételt, véleménykifejtést a történetről, amit épp olvasok. Nevezzük ezt lustaságnak, vagy hanyagságnak, én személy szerint a lustaságnál maradok. Könnyebb csak élvezni a sorokat aztán jólesően bezárni az oldalt, elmerengni pár másodpercig az olvasottakon, majd várni a következőt. Nem gondolkodni, fogalmazgatni és lepötyögni. 

Egyszerűbb, valóban, de nézzük csak meg a dolog másik oldalát is. Ha csak olvasó vagy, csupán gondolhatod, hogy milyen nehéz is valójában összehozni egy épkézláb fejezetet iskola, munka, család mellett. Ha író vagy, ezzel tisztában vagy. Úgy gondolom, ha már mást nem is, egy " hé, jó voltál, itt voltam, olvastam-ot" - minden író megérdemel. A munkájáért, a kitartásáért és a tehetségéért. Köszönet jár érte, legalább ebben a formában. Ezért is született meg  a MIIV Kampány. 

Csak pár pillanat, míg ezt lepötyögöd és elküldöd, gyakorlatilag semmibe nem kerül, az író mégis örömmel látja majd. Csak biztatni tudlak, követelni, kötelezni és szabályba foglalni semmi jogom, de kérlek ezzel a pár szóval tiszteld meg az írót, boldog lesz hidd el, és ha az író boldog, jobban megy a munka, esetleg hamarabb jön a frissítés, inspirációt kap és tovább ügyeskedik. 
 Ha továbbiakban is érdekel a kampány, a részletekről a plakáton is olvashatsz, ha pedig a feliratra kattintasz, eléred az eredeti Faebook bejegyzést, amit ha szeretnél, megoszthatsz a barátaiddal, olvasóiddal, hogy hozzájuk is elérjen a kampány szele. 

Ide kattintva elérhető a Facebook bejegyzés! Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek tartsd tiszteletben a munkámat és ne másold illetve terjeszd az Interneten, hisz ezzel Szerzői jogokat sértesz! Köszönöm!