Itt lájkolhatod a Facebook oldalamat, hogy ne maradj le semmiröl!

Rövid történetek


Kísért a múlt

Egy rövid történet a barátságról  a kitartásról és a küzdelemről. Arról, hogy a remény olykor hiú ábrándokba csal, megtéveszt és végül romba dönt.

❁I. Rész❁
❁II. Rész ❁

Befejezett történet!

Az árva


Milyen lehet család, biztos háttér és szeretet nélkül felnőni úgy, hogy tudjuk, később sem lesz majd jobb? Tudni, hogy egyedül vagyunk a világban és csak magunkra számíthatunk? Sara okos, visszahúzódó de kedves és tisztelettudó, csakhogy mindez hiába, ha hátrányokkal indul az életben... 

❁I. Rész ❁
II. Rész
III. Rész 

Befejezett történet!Földre szállt Angyal


A földi lakókra nem várt más, csak a halál. A remény réges-rég kihalt, már nem küzdöttek, csak hagyták, hogy életük véget érjen. Egy napon azonban egy angyal ékezett a földre, hogy megmentse az emberiség utolsó tagjait. Noalon nem várt köszönetet és hálát, csak örömöt érzett, hogy általa az emberek tovább élhetnek. Az idő múlásával megszerette a földlakókat, tanította őket, de egy lányt, egy gyönyörű, okos, angyali teremtést Noalon jobban megszeretett, mint azt valaha gondolta volna...


I. Rész 
II. Rész 

Befejezett történet!

Találkozások

Bill Kaulitz Fanfiction

Bill Kaulitz fiatal kora óta híres, ebből kifolyólag pedig a média és a pletykalapok kérésztűzeben éli már évek óta az életét melytől a világon a legjobban félti a szeretteit. Tart attól, hogy nekik is keresztül kell menniük mindazon, amin neki, és mindenre képes azért, hogy megvédje őket, még ha arról is van szó, hogy elengedjen valakit akibe végre, igazán beleszeletett. 

Lexi az átlag emberek átlag életét éli de van egy titka, amit soha senkinek nem árulna el, mert ha megtenné, a nyugodt élete felfordulna, az újságok címlapján virítana az arca, fotósok és újságírók zaklatnák. 

Bill és Lexi véletlenül találkoznak össze újra és fellobban a rég elfojtott szerelem közöttük, azonban mindennek ára van, még ha a szerelemről beszélünk is. Vajon a két fiatal hajlandó fizetni azért, hogy együtt lehessenek?


❁I.Rész ❁
                                                               II. Rész 
                                                                III. Rész 
                                                                IV. Rész 
                                                              V. Rész 
                                                              VI.Rész

Befejezett történet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek tartsd tiszteletben a munkámat és ne másold illetve terjeszd az Interneten, hisz ezzel Szerzői jogokat sértesz! Köszönöm!